LEUKE RESTAURANTS DORDRECHT

Zoekt u naar leuke restaurants Dordrecht? Dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres. Bistro Twee 33 is gelegen in de historische binnenstad van Dordrecht. Bij ons kunt u optimaal genieten van heerlijke Franse gerechten met bijpassende, bijzondere wijnen.

Benieuwd wat u bij ons op de menukaart kunt vinden? Neem dan gerust alvast een kijkje!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Beleef de Franse sferen bij Bistro Twee 33

Bistro Twee 33 is een culinair restaurant met de echte Franse sfeer. Wanneer u binnen loopt in het restaurant heeft u de beleving alsof u echt in Frankrijk loopt. Hierdoor hoeft u niet meer naar Frankrijk om dit te ervaren, wij halen Frankrijk gewoon naar hier. De beleving die wordt ervaart in ons restaurant, wordt alleen nog maar extra benadrukt door de goede wijnen en Franse gerechten.

Ook wanneer u iets te vieren heeft kunt u bij Bistro Twee 33 terecht. Wel is het verstandig om van te voren even contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij de tafels voor u reserveren en samen met u de wensen doorspreken.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren bij leuke restaurants Dordrecht

Voor een gezellige, culinaire en zeker unieke avond bent u bij onze Franse Bistro aan de Wijnstraat 233 aan het juiste adres! Naast de uitstekende cuisine, bieden wij een zeer professionele service, en onze bediening is altijd zeer gastvrij. Online kunt u alvast een voorproefje vinden van onze menukaart en wijnkaart. Hier krijgt u een idee van wat u te wachten staat. Daarna kunt u gemakkelijk direct reserveren via ons online reserveringssysteem!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie