LEUKE RESTAURANTS IN DORDRECHT

Op zoek naar leuke restaurants in Dordrecht? Zoek niet verder! U heeft de leukste gevonden. U kunt van dinsdag tot zondag bij ons terecht rond etenstijd tot ongeveer middernacht. Bekijk de precieze openingstijden op onze website. Wilt u vanavond bij ons komen dineren? Neem contact met ons op. Wij laten u weten of er een tafel beschikbaar is.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

CULINAIR GENIETEN

Iets anders dan een pizzaatje? Kom genieten van een hoogstaand culinair diner bij Bistro Twee 33. En dat voor een prima prijs. Oesters, escargots en coquilles. Of toch vlees? U bepaalt wat u neemt. Neem bijvoorbeeld als hoofdgerecht een lamsrump of viande du jour. Onze medewerkers adviseren u graag bij uw keuze. Bekijk de menukaart op de website. Welke wijn bij welk gerecht? De sommelier legt het uit. Het leuke restaurant heeft veel verschillende rode- en witte wijnen in de selectie. Maar ook mousserende wijnen. Keuze genoeg dus!

Iemand uit uw vriendenkring verrassen? Of toch uw familie? Geef hen een cadeaubon van Bistro Twee 33. Soms is het moeilijk om een goed cadeau te vinden. Met de bon slaagt u altijd. Goed om te weten is dat u zelf het bedrag bepaalt. Ten slotte kunt u de bon in de winkel kopen of online bestellen.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

CONTACT

Wilt u telefonisch reserveren? Dit kunt u doen vanaf 13:00. Onze medewerkers helpen u graag. Ook kunt u een mail sturen naar info@bistrotwee33.nl voor vragen allergieën en diëten. Lekker eten in het fijnste restaurant in Dordrecht!

Vergeet ons niet te volgen op Facebook? Zo weet u altijd welke evenementen er plaatsvinden in het restaurant.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie