LEUKSTE RESTAURANT DORDRECHT

Wanneer u op zoek bent naar het leukste restaurant Dordrecht, dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres! Wanneer u bij ons binnen loopt waant u zich in een échte Franse Bistro. Het is een Frans restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. U kunt bij ons terecht voor een goed diner, een borrel of een high wine!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

LEUKSTE RESTAURANT DORDRECHT | BISTRO TWEE 33

Wanneer u een gezellig, culinair en uniek avondje uit wilt, kunt u bij Bistro Twee 33 terecht. Naast onze inrichting, zeer gastvrije bediening en professionele service bieden wij u ook een uitstekende keuken. De heerlijke Franse cuisine is de basis van onze Bistro.

Bij ons vindt u alle klassiekers uit de authentieke Franse keuken, maar dan in een modern jasje. Hierbij kunt u denken aan steak tartaar, slakken en ook oesters. Ieder kwartaal vernieuwen wij onze menukaart, zodat u kunt genieten van de meest verse seizoensproducten.

Bij deze gerechten serveren wij goede bijpassende wijnen. Deze kunnen per glas of per fles worden uitgeschonken. Wij hebben een echte passie voor wijn en adviseren u daarom graag over de wijn die het beste bij uw gerecht past.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

RESERVEREN?

Online kunt u alvast een kijkje nemen in onze menukaart en wijnkaart.

Via ons reserveringssysteem kunt u direct online een reservering maken! Bent u met een grotere groep? Dan kunt u altijd per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Ook wanneer u vragen heeft m.b.t. allergieën kunt u contact met ons opnemen.

Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goede glas wijn.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie