LUNCHEN IN DORDRECHT OP ZONDAG

Wilt u lunchen in Dordrecht op zondag? Dat kan op zondag bij Bistro Twee 33 is iedere zondag geopend van 14:00 – 00:00. Kom lekker lunchen in onze bistro! Na het shoppen genieten van een culinaire Franse gerechten. Liever wat drinken en daarna aanschuiven aan het diner? Geen probleem. Bel om te informeren! Of reserveer nu uw tafel voor aanstaande zondag. Natuurlijk kunt u ook op de dag zelf binnenlopen. Wij hopen u zondag te zien!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

LUNCHEN IN DORDRECHT OP ZONDAG

Komt u Dordrecht bezoeken? Zoek dan niet verder naar een lekkere lunchplek. Bij Bistro Twee 33 serveren wij verschillende gerechten. Wij hebben geen lunchkaart maar u kunt bijvoorbeeld een high wine reserveren of lekker borrelen met een goed glas wijn. Of natuurlijk fris. Goed om te weten is dat wij bij het diner originele Franse gerechten serveren met een moderne twist. Zo kan iedereen genieten van de Franse keuken.

CADEAU

Op zoek naar een passend cadeau voor uw geliefde, vriend(in) of familielid? Zoek niet verder! Geef hen een beleving cadeau. Een avond eten of lunchen bij Bistro Twee33 in Dordrecht. Ook op zondag beschikbaar. Wanneer ontvanger wil. U bepaalt zelf het bedrag op de cadeaubon. Vanaf €20,-
Daarnaast kunt u ook kiezen om een High Wine cadeau te doen! Een heerlijke zondagmiddag met verschillende wijnen en friandises. Dat klinkt goed! Reserveer de High Wine nu online.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN VOOR DE LUNCH

Wilt u een tafel reserveren? Dat kan telefonisch of via de website. Ook kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u met een grote groep bent.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie