PAPENDRECHT RESTAURANT

Wanneer u plannen heeft om uit eten te gaan, en op zoek bent naar een restaurant in Papendrecht. Dan kunt u ook terecht bij Bistro Twee 33. Bistro Twee 33 is niet gelegen in Papendrecht maar in het nabijgelegen historische centrum van Dordrecht. Vanuit Papendrecht bent u hier in een korte tijd! Wanneer u op zoek bent naar Papendrecht restaurant, kunt u terecht bij Bistro Twee 33!

Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goede glas wijn!

Papendrecht restaurant

MENU

WIJN

PAPENDRECHT RESTAURANT | BISTRO TWEE 33

Wanneer u ervoor kiest om bij ons uit eten te gaan zorgen wij ervoor dat u een unieke, culinaire en gezellige avond zult beleven. Bistro Twee 33 is een Frans restaurant met een Franse uitstraling. Ook de menukaart staat in het teken van authentieke Franse gerechten. Maar dan wel in een modern jasje. Ieder seizoen veranderen wij de menukaart met weer nieuwe seizoensgerechten. Maar de echte klassiekers zoals bavette, steak tartaar en slakken zullen altijd op de kaart te vinden zijn. Bent u nieuwsgierig naar welke gerechten u op dit moment bij ons kunt komen proeven? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart.

Bij deze Franse uitstraling en gerechten horen ook heerlijke wijnen. Wij hebben een passie voor goede wijnen en delen deze passie graag met u! Bij ieder gerecht dat u uit kiest zullen wij u daarom adviseren over bijpassende wijnen. Het eten, onze gastvrije bediening en de professionele service maken u avond compleet!

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVERING PLAATSEN?

Wilt u een gezellige en culinaire avond bij ons komen beleven? Dan raden wij u aan om van tevoren een reservering te maken. U kunt een reservering maken via ons reserveringssysteem op de website, deze vindt u via onderstaande button. Bent u met een grote groep? Dan raden wij aan om even telefonisch of per mail contact op te nemen!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie