RESTAURANT BRUILOFT

Bent u op zoek naar een restaurant bruiloft? Dan kunt u terecht bij Bistro Twee33. Wij bieden Franse gerechten met bijpassende wijnen.  Neem gerust alvast een kijkje in onze menukaart!

RESTAURANT BRUILOFT

MENU

WIJN

RESTAURANT BRUILOFT | BISTRO TWEE33

Wanneer u bij ons binnen komt, heeft u het gevoel dat u zich bevind in een bistro in Frankrijk. Dat word vooral benadrukt door de heerlijke wijnen, authentieke Franse gerechten en natuurlijk de gastvrije bediening. Voor een heerlijke, culinaire avond bent u bij ons van harte welkom.

U kunt bij ons terecht voor een borrel of diner. Daarnaast bieden wij ook high wine, u kunt dan genieten van verschillende wijnen met bijpassende gerechtjes.

DE FRANSE MENUKAART

Wat er zoal te vinden is op deze kaart zijn slakken, steak, tartaar en oesters. Om het kwartaal vernieuwen wij onze menukaart en daarom kunt u bij ons genieten van elke keer seizoenen gebonden gerechten. Wij kunnen u adviseren met de bijpassende wijnen. Dan heeft u de tijd om de gerechten te bekijken.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Door op onderstaande button te klikken kunt u een reservering maken via ons reserveringssysteem. Als u vragen heeft twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wanneer u dit te vieren heeft en u komt met een grote groep, kunt u het beste telefonisch contact op nemen. Wij heten u graag welkom voor een heerlijk diner en daarbij een goed glas wijn.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie