RESTAURANT CENTRUM DORDRECHT

Bent u een gezellig dagje in Dordrecht geweest? En wilt u de dag afsluiten door uiteten te gaan in restaurant centrum Dordrecht? Dan bent u bij Bistro Twee33 aan het juiste adres. Wij zijn een Franse Bistro met daarbij natuurlijk de specialiteiten van de Franse keuken.

Restaurant centrum Dordrecht

MENU

WIJN

RESTAURANT CENTRUM DORDRECHT | BISTRO TWEE33

Wanneer u gaat eten in Dordrecht heten wij u graag welkom in Bistro Twee33. U kunt hier heerlijk genieten van goede wijnen en Franse gerechten. Samen met de sfeer en inrichting van het restaurant voelt het net alsof u in een bistro in Frankrijk zit. Bent u benieuwd naar de menukaart? Klik dan op het woordje menukaart zo komt u te weten wat er allemaal op de kaart staat!

FRANSE KEUKEN

De Franse keuken van Bistro Twee33 bestaat onder andere uit gerechten zoals: bavette, oesters en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. Dat maakt ons restaurant natuurlijk extra bijzonder, meestal worden er bepaalde gerechten in de keuken gemaakt maar bij ons worden deze gerechten bij u aan tafel gemaakt. Natuurlijk mogen de slakken ook niet ontbreken! Samen met de gastvrije bediening is uw avond bij Bistro Twee33 compleet.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Als u bij restaurant centrum Dordrecht Bistro Twee33 wilt reserveren neemt u dan contact met ons op dit kunt u doen door op de onderstaande button te klikken. Wanneer u met een grotere groep wilt komen kunt u het beste per e-mail of telefonisch reserveren. Wij kijken dan samen met u of er een tafel beschikbaar is.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie