RESTAURANT DORDRECHT CENTRUM

Bent u op zoek naar een restaurant Dordrecht centrum? Dan is Bistro Twee 33 een juiste keuze voor u. Bistro Twee 33 is namelijk gelegen in het historische centrum van Dordrecht! Neem gerust alvast een kijkje op de menukaart!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

RESTAURANT DORDRECHT CENTRUM | BISTRO TWEE 33

Bistro Twee 33 is de ideale locatie om tijdens borreltijd culinair te genieten met een goed glas wijn en gerechten zoals bavette en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. Ook slakken kunnen natuurlijk niet ontbreken! Bistro Twee 33 heeft een unieke wijnkaart en geeft u een passend wijnadvies bij uw gerecht. De liefde voor wijnen delen wij graag met u!

Naast het dineren kunt u ook culinair bij ons borrelen. U kunt dan genieten van heerlijke wijnen zoals oesters, een selectie van fijne vleeswaren of Frans gemarineerde olijven.

DE SPECIALITEITEN EN MOGELIJKHEDEN

Bistro Twee 33 heeft een Franse keuken. Door het proeven van onze gerechten en de sfeer in ons restaurant geven wij u de beleving alsof u in Frankrijk bent. Het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken uw avond bij Bistro Twee 33 compleet. Culinair genieten staat bij ons voorop!

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

U kunt altijd contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u wilt reserveren. Reserveren kan telefonisch of via de website.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie