RESTAURANT DORDRECHT EN OMGEVING

Bent u op zoek naar een restaurant Dordrecht en omgeving? Kom dan culinair genieten bij Bistro Twee33! Bistro Twee33 is een restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Bij Bistro Twee33 kunt u genieten van Franse gerechten in Franse sferen met bijpassende wijnen.

Restaurant Dordrecht en omgeving

MENU

WIJN

RESTAURANT DORDRECHT EN OMGEVIND | BISTRO TWEE33

Bistro Twee33 is een restaurant met authentieke Franse gerechten die in een modern jasje zijn gestoken. Bij deze Franse gerechten worden dan ook bijpassende wijnen geserveerd. De Franse beleving wordt nog extra benadrukt door de inrichting van het restaurant en de gastvrije bediening. Voor een unieke, culinaire en gezellige avond bent u daarom bij Bistro Twee33 aan het juiste adres!

DE FRANSE MENUKAART

Op onze menukaart kunt u typische Franse gerechten vinden zoals slakken, steak tartaar en oesters. Wij werken met seizoensproducten en daarom kunt u ieder kwartaal van een nieuwe menukaart genieten. Bij onze gerechten adviseren wij bijpassende wijnen. Graag delen wij onze liefde voor Franse gerechten en wijnen met u.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Wanneer u wilt reserveren kunt u dit telefonisch of via onderstaande button in ons reserveringssysteem doen. Wanneer u met een groep van 12 personen of meer kunt u telefonisch of per mail een reservering maken. Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie