RESTAURANT DORDRECHT HAVEN

Romantisch dineren in een restaurant Dordrecht haven? Bezoek dan Bistro Twee33! Gelegen in de buurt van de haven in de historische binnenstad van Dordrecht. Laat u inspireren door onze Franse gerechten met een unieke moderne twist. U zult versteld staan.  Bent u op bezoek in Dordrecht? Dan is een avondje dineren bij Bistro de ultieme afsluiter van uw bezoek. Reserveer snel!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

FRANSE KEUKEN

De franse keuken staat bekend om zijn culinaire schatten. Bistro Twee33 vindt dat iedereen hier moet van kunnen genieten! Juist om deze reden serveren wij de gerechten met een twist. Benieuwd geworden naar ons menu? Bekijk de menukaart alvast voor uw bezoek. Wij serveren verschillende vlees- en visgerechten. Daarnaast ook passende desserts.

Onze desserts zijn geheel in Franse stijl verkrijgbaar. Een Dame Blanche mag zeker niet ontbreken. Heeft u last van allergieën of gluten? Laat het ons weten! Op deze manier kunnen wij rekening houden met uw (dieet)wensen.

HIGH WINE

Wilt u iemand in uw omgeving iets cadeau doen? Geef een High Wine bij Bistro Twee33 Dordrecht cadeau! Heerlijk genieten van een wijntje met hapjes vlakbij de haven van Dordrecht. Goed om te weten is dat wij bij Bistro verschillende wijnen serveren. Hier zullen wij u tijdens uw bezoek meer over vertellen. Reserveer hier een High wine. Altijd leuk om te geven!

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

CONTACT | RESTAURANT DORDRECHT HAVEN

Reserveer nu uw tafel! Klik hier om naar ons online reserveringssysteem te gaan. Vanavond al dineren? Bel naar 078 740 00 04 of mail info@bistrotwee33.nl. Tot snel!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie