RESTAURANT DORDRECHT KERST

Wilt u een restaurant Dordrecht kerst bezoeken? Dan heten wij u van harte welkom bij Bistro Twee33. Onze bistro wordt omgetoverd tot een kerstparadijs. Wanneer u de bistro binnenstapt, voelt u het fijne en warme gevoel van kerst. Even heerlijk culinair genieten met de familie. Tijdens de kerstdagen serveren wij een culinair kerstdiner. Bistro Twee33 is gelegen in het historische centrum van Dordrecht. De Dordtenaren zijn gek op kerst, daarom pakken ze rond die tijd uit ook flink uit. De gehele stad is versierd. Daarom raden wij u aan om een wandeling door de stad de maken voordat u Bistro Twee33 bezoekt. De kerstdagen zijn leuke, maar ook drukke periodes. Voorkom teleurstelling en reserveer op tijd een tafeltje.

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

DE KERSTMENUKAART VAN BISTRO TWEE 33

Onze kerstmenukaart staat nog steeds in het teken van de Franse culinaire keuken. Tijdens de kerst zullen wij u verassen met verschillende lekkernijen. U vindt op de menukaart onder andere snoekbaars, wild bouillon, ganzenborst en hertenbiefstuk. Verder is onze kerstmenukaart rijkgevuld met vis, vlees, vega, bijgerechten en natuurlijk het dessert. Tijdens de kerst pakken wij het net even anders aan. U kunt dan voor elk gerecht kiezen uit twee mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen snoekbaars of kalfstartaar. Zo zit er voor iedereen altijd iets lekkers tussen.

BISTRO TWEE33

Bistro Twee33 is opgericht door een groep mensen die een passie hebben voor wijn en de Franse keuken. De medewerkers zijn vakkundig samengesteld om u de beste avond te bezorgen. Na een bezoek aan Bistro Twee33 hopen wij dat uw passie voor wijn en Frankrijk net zo groot is.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESTAURANT DORDRECHT KERST RESERVEREN

Zoals eerder genoemd is de kerst een drukke periode. Voorkom dat u geen tafeltje heeft en maak alvast een reservering. U kunt gemakkelijk online reserveren of bellen naar: +31787400004

Wanneer u heeft gereserveerd hoeft u alleen nog maar aan tafel te schuiven en wij bezorgen u een heerlijke kerstdiner met een Franse culinaire twist.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie