RESTAURANT DORDRECHT STATION

Bent u op zoeken naar restaurant Dordrecht station? Dan bent u bij Bistro Twee33 van harte welkom om de Franse keuken te mogen proeven. Ons restaurant is gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Wanneer u langskomt bij Bistro Twee33 kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner. Maar ook voor een borrel bent u van harte welkom. Wij zijn namelijk gek op wijn. En deze passie delen wij maar al te graag met u. Daarom heeft u naast een borrel ook de mogelijkheid om een high wine te reserveren.

Benieuwd naar onze Franse keuken? Maak een reservering!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

ONZE FRANSE KEUKEN

Wanneer u op zoek bent naar een culinair restaurant vlak bij het station van Dordrecht, bent u bij Bistro Twee33 op het juiste adres. Naar culinaire gerechten ervaart u ook een gezellige sfeer en een unieke avond. Ons restaurant is stijlvol ingericht, er werkt een gastvrije bediening en bieden wij u een professionele service. Onze chef-koks hebben een enorme passie voor eten en Frankerijk. En dat proeft u ook. De Franse cuisine is de basis van onze Bistro. Al onze gerechten zijn in modern jasje gestoken. Denk hierbij aan steak tartaar, slakken en oesters. Wanneer u Bistro Twee33 meerdere keren bezoekt kunt u elk kwartaal een nieuwe menukaart verwachten. Zo kunt u telkens weer een nieuwe smaaksensatie ervaren. Tevens ervaart u per seizoen de seizoenproducten.

Bij al onze gerechten serveren wij een passende wijn. De wijnen worden per glas of fles uitgeschonken. Vraag aan onze sommelier welke wijn het beste uw gerecht past. Door wijn met onze Franse gerechten te combineren, ervaart u een uniek samenspel. U heeft keuze uit witte wijn, rode wijn, rosé wijn en mousserende wijnen.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESTAURANT DORDRECHT STATION | RESERVEREN

Wanneer u interesse heeft om onze Bistro te bezoeken, vragen wij u van te voren een reservering te maken. Dit kan online via ons reserveringssysteem. Tevens heeft u ook de mogelijkheid om telefonisch een reservering te maken. Dan vragen wij u te bellen naar: +31787400004

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie