RESTAURANT DORDRECHT VEGETARISCH

Restaurant Dordrecht vegetarisch gezocht? Kom dan eten bij Bistro Twee 33! Bij ons kunt u culinair genieten van de Franse keuken. Met onze gerechten en bijpassende wijn zorgen wij voor een ware smaaksensatie die uw smaakpapillen niet snel zullen vergeten. Bistro Twee 33 is een zeer gewaardeerde Bistro in Dordrecht en omstreken. Wij nodigen u uit om bij ons te eten en onze passie voor Frankrijk en wijn met u te delen.

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

RESTAURANT DORDRECHT VEGETARISCH

Bij Bistro Twee 33 hanteren wij de stijl van de Franse keuken. De Franse keuken is een zeer brede en bekende keuken. Naast vis- en vleesgerechten hebben wij ook vegetarische gerechten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

Vegetarische soep 

Verse groentes bereid in Franse stijl 

Salades

Ravioli

Fruit met ijs

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om dieetwensen en/of allergieën te vermelden. De chef-koks houden hier dan rekening mee tijdens het bereiden van uw gerecht.

BISTRO TWEE 33

Onze bistro is te vinden in de historische binnenstad van Dordrecht. De karakteristieke stad is de ideale locatie om te dineren of om een borrel te drinken. Het gezellige karakter van Bistro Twee 33 en onze gastvrije bediening maken een bezoek aan ons zeker waard. Bistro Twee 33 is gevestigd aan de Wijnstraat 233 en is iedere dinsdag t/m zondag geopend.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEER NU!

Benieuwd naar de vegetarische mogelijkheden? Bel dan naar +31787400004 of stuur een e-mail naar info@bistrotwee33.nl met daarin uw dieetwensen.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie