RESTAURANT DORDRECHT VOORSTRAAT

Restaurant Dordrecht Voorstraat gezocht? Bij Bistro Twee33 hebben wij een plekje voor u! Bij ons kunt u genieten van de Franse keuken. De Franse menukaart passen wij elk seizoen aan. Zo blijven wij u telkens verrassen. De keuken kent klassieke gerechten in een modern jasje. Of u wilt lunchen, dineren of borrelen. Het is allemaal mogelijk. Naast dat wij een restaurant zijn, zijn wij ook een wijnbar. Een goede wijn komt u hier dus zeker tegen! Zin in een wijntje of een diner? Neem dan contact op voor een reservering!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

BISTRO TWEE33     

Ons restaurant is ontstaan uit de passie voor Frankrijk en wijn. Daarom zijn wij een wijnbar en restaurant met Franse keuken. Wanneer u komt eten bij Bistro Twee33 kunt onder andere het volgende verwachten: mals vlees, verse vis en ook vegetarische gerechten. Tijdens het borrelen hebben wij ook verschillende borrel hapjes. Zoals eerder genoemd hebben wij de Franse keuken in een modern jasje gestoken. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk dan snel onze menukaart! Naast de Franse gerechten vindt u ook de wijnkaart op onze website. Laat onze sommelier u een passende wijn adviseren voor bij uw gerecht.

CADEAUBON

Heeft u binnenkort iets te vieren? Dan kunt u dat bij Bistro Twee33 vieren! U kunt namelijk een cadeaubon aanschaffen. U kunt zelf kiezen voor lunch, diner, borrel of high wine. Een etentje bij Bistro Twee33 is een uniek en leuk cadeau. Wanneer de cadeaubon aanschaft, heeft u zelf de mogelijkheid om het bedrag in te vullen. U kunt de bon zelf geven, maar wij kunnen de bon ook op de post doen vanuit uw naam.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESTAURANT DORDRECHT VOORSTRAAT RESERVEREN

‘’Un jour sans avoir bien mangé est comme un jour sans avoir vecu!’’ – Een dag niet lekker gegeten is als een dag niet geleefd! Daarom is nú het moment om een tafel te reserveren bij Bistro Twee33. Dit kan eenvoudig online, maar u kunt ook bellen naar: +31787400004

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie