RESTAURANT DORDRECHT WIJNSTRAAT

Bent u opzoek naar een restaurant Dordrecht Wijnstraat? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar Bistro Twee 33. Bistro Twee 33 is een restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. U kunt bij ons in Franse sferen genieten van authentieke Franse gerechten en bijpassende wijnen.

Wilt u graag eens zelf ervaren u het is om in ons restaurant een hapje te eten? Reserveer dan direct een tafel via ons online reserveringssysteem op de website. Wij hopen u graag eens te bedienen!

Restaurant Dordrecht Wijnstraat

MENU

WIJN

WAT STAAT ER OP DE MENUKAART VAN BISTRO TWEE 33?

Op onze menukaart kunt u onder andere bavette, slakken, steak tartaar en oesters vinden. Elk kwartaal vernieuwen wij onze menukaart en daarom kunt u bij ons genieten van seizoen producten. Bij deze gerechten zijn passende wijnen te bestellen, wij adviseren u hier graag in.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kaart? Dan kunt u gerust een kijkje nemen om de gerechten te bekijken.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

MEER INFORMATIE OVER RESTAURANT WIJNSTRAAT

U kunt een reservering maken via ons reserveringssysteem, hier komt u door op onderstaande button te klikken. Wanneer u met een groep van 12 personen of meer kunt u telefonisch of per mail een reservering maken.

Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie