RESTAURANT DORDRECHT

Bent u op zoek naar een restaurant Dordrecht? Kom dan naar Bistro Twee33! Bistro Twee 33 is een restaurant gelegen in de historische binnenstad van Dordrecht. U kunt hier genieten van heerlijke wijnen en Franse gerechten.

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

RESTAURANT DORDRECHT | BISTRO TWEE 33

Bistro Twee 33 is een culinair restaurant met een Franse sfeer. Wanneer je binnen bent in het restaurant heb je de beleving alsof je in Frankrijk bent. Deze beleving wordt extra benadrukt door de goede wijnen en Franse gerechten.

DE MENUKAART

De menukaart van Bistro Twee33 is Frans. Er worden onder andere gerechten geserveerd zoals bavette, oesters en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. En ook de slakken kunnen natuurlijk niet ontbreken! Het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken uw avond bij Bistro Twee33 compleet. Omdat wij werken met seizoensproducten hebben wij ieder seizoen een andere menukaart. Bent u nieuwsgierig naar de menukaart? Neem dan gerust alvast een kijkje!

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

U kunt altijd contact opnemen om te reserveren, zeker met een grote groep raden wij aan om telefonisch contact op te nemen. Wanneer u met minder dan 12 personen bent kunt u ook reserveren via onderstaande button.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie