RESTAURANT DRECHTSTEDEN

Wanneer u op zoek bent naar een restaurant Drechtsteden, bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres! Bistro Twee 33 is een restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. U kunt bij Bistro Twee 33 terecht voor een borrel, high wine en diner!

Restaurants Dordrecht en omgeving

MENU

WIJN

RESTAURANT DRECHTSTEDEN | BISTRO TWEE 33

Bistro Twee 33 is gespecialiseerd in het serveren van authentieke Franse gerechten, maar dan op een moderne manier gepresenteerd. Wanneer u binnen bent bij Bistro Twee 33 krijgt u heel even het gevoel alsof u in een bistro in Frankrijk bent. Dit niet alleen door de culinaire gerechten in combinatie met de lekkerste wijnen, maar ook door de inrichting en de gastvrije bediening. Deze Franse sfeer, de culinaire gerechten en het pand in het hart van het historische centrum van Dordrecht maken ons uniek.

DE FRANSE MENUKAART

Op onze menukaart zijn authentieke Franse gerechten te vinden zoals slakken en oesters. U kunt genieten van deze overheerlijke gerechten in combinatie met de wijnen van onze zorgvuldig samengestelde wijnkaart. Wij werken met seizoensproducten en om die reden wijzigt ieder kwartaal onze menukaart. Benieuwd naar wat er momenteel bij ons op de menukaart staat? Op onze website is de volledige menukaart terug te vinden.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Wilt u een culinaire, unieke en onvergetelijke avond in het centrum van Dordrecht? Kom dan naar Bistro Twee 33! U kunt een tafel reserveren via de onderstaande button. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per mail reserveren, zeker wanneer u van plan bent met meer dan 12 personen te komen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bereiken via de contactgegevens op onze website.

Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie