RESTAURANT IN DORDRECHT

Bent u op zoek naar een restaurant in Dordrecht? Dan is Bistro Twee 33 een goede keuze voor u! Bij Bistro Twee 33 kunt u genieten van heerlijke Franse gerechten met bijpassende wijnen. Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

RESTAURANT IN DORDRECHT | BISTRO TWEE 33

Bistro Twee 33 is een restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Bij binnenkomst waant u zich meteen in een bistro in Frankrijk. Deze beleving wordt extra benadrukt door de authentieke Franse gerechten en heerlijke wijnen. Voor een unieke, gezellige en culinaire avond bent u bij ons daarom op het juiste adres.

ARRANGEMENTEN EN MENUKAARTEN

U kunt bij Bistro twee33 tijdens borreltijd genieten van een goed glas wijn en exclusieve amuses. Wat dacht u van oesters of een mooie selectie van fijne vleeswaren? Ook kunt u bij ons dineren, onze menukaart met typische Franse gerechten is afgestemd met onze unieke wijnkaart. Op de menukaart kunt u onder andere bavette, oesters en steak tartaar vinden. Tegenwoordig kunt u bij ons ook een High Wine reserveren, u krijgt dan verschillende gerechtjes met bijpassende wijnen.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

U kunt een reservering maken via ons reserveringssysteem, hier komt u door op onderstaande button te klikken. Wanneer u met een groep van 12 personen of meer kunt u telefonisch of per mail een reservering maken.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie