RESTAURANT IN ZUID HOLLAND

Bent u op zoek naar een Restaurant in Zuid Holland? Dan is het zeker even de moeite om langs te komen bij Bistro Twee 33. Bistro Twee 33 is een restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Eenmaal binnen in het restaurant, voelt u zich als een échte Franse Bistro.

Bij Bistro Twee 33 hoeft u niet naar Frankrijk, maar halen we de Franse sferen naar u toe. Hoe bijzonder is dat? Onze menu- en wijnkaart zijn helemaal afgestemd op de Franse stijl, net als de inrichting.

Restaurants Dordrecht en omgeving

MENU

WIJN

HET BESTE RESTAURANT IN DORDRECHT

Franse authentieke gerechten, op een moderne manier gepresenteerd. Als u daar naar op zoek bent, bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres. Op onze menukaart zijn vele Franse gerechten te vinden, zoals slakken en oesters. Deze worden ook nog eens bij u aan de tafel klaar gemaakt.

Per kwartaal vernieuwen wij de menu kaart, om elk seizoen iets anders te proeven. Benieuwd wat er op dit moment op de menukaart staat? Op onze website is de volledige menukaart terug te vinden.

BORRELEN BIJ BISTRO TWEE 33

Omdat volop genieten bij ons voorop staat hebben wij een unieke wijnkaart. Onze liefde voor wijn delen we graag met u en daarom geven wij u passend wijnadvies bij uw favoriete, gekozen gerecht.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Dan kan u altijd contact met ons opnemen. Reserveren kan telefonisch via: 078-740 00 04 of via het online reserveringssysteem op onze website. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Als u iets te vieren heeft, zoals een verjaardag, bruiloft of zakelijk diner? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Het is verstandig om te reserveren als u met een groep van 12 personen of meer komt. Ook als u met een kleinere groep komt, kunt u reserveren.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie