RESTAURANTS DORDRECHT CENTRUM

Wilt u uw dag in Dordrecht afsluiten in het centrum? En bent u op zoek naar restaurants Dordrecht centrum? Dan is Bistro Twee33 een juiste keuze voor u. Bistro Twee33 is namelijk gelegen in het historische centrum van Dordrecht!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

RESTAURANTS DORDRECHT CENTRUM | BISTRO TWEE 33

Bistro Twee33 is de ideale locatie om uw dag af te sluiten met een borrel of diner. U kunt bij ons culinair genieten van een goed glas wijn en oesters, een selectie van fijne vleeswaren of frans gemarineerde olijven. Naast het borrelen kunt u ook tijdens een diner gerechten zoals bavette en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt bestellen. Bistro Twee33 heeft een unieke wijnkaart en geeft u een passend wijnadvies bij uw gerecht. De liefde voor wijnen delen wij graag met u! Bent u nieuwsgierig naar onze kaart? Neem dan gerust een kijkje.

Wist u dat u naast borrelen en dineren ook bij ons terecht kunt voor een high wine? Op maandag t/m zondag kunt u bij ons terecht voor een high wine. Zo kunt u samen of met meerdere personen genieten van verschillende wijnen met bijpassende gerechtjes. Bij binnenkomst ontvangt u een glaasje bubbels. Hierna serveren we diverse gerechtjes met daarbij 3 passende wijnen.

BORRELEN EN DINEREN | FRANSE KEUKEN

Bistro Twee33 heeft een Franse keuken. Door het proeven van onze gerechten en de sfeer in ons restaurant geven wij u de beleving alsof u in Frankijk bent. Ook het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken uw avond bij Bistro Twee33 compleet. Zo staat culinair genieten bij ons voorop!

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Wilt u uiteten in het centrum van Dordrecht? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, ook bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Reserveren kan ook via onderstaande button.

Heeft u iets te vieren zoals een bruiloft of verjaardag? Of heeft u een zakelijk diner en bent u met een grote groep? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Het is dan altijd verstandig om telefonisch contact op te nemen wanneer u met een grotere groep bent.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie