RESTAURANTS DORDRECHT EN OMGEVING

Bent u op zoek naar restaurants Dordrecht en omgeving? Probeer dan Bistro Twee 33 eens! Bij Bistro Twee 33 kunt u terecht voor een borrel, high wine en diner! De Franse sfeer, de culinaire gerechten en het pand in het hart van het historische centrum van Dordrecht maken ons uniek.

Restaurants Dordrecht en omgeving

MENU

WIJN

RESTAURANTS DORDRECHT EN OMGEVING

Wij zijn gespecialiseerd in het serveren van authentieke Franse gerechten, die op een moderne wijze worden gepresenteerd. Bij Bistro Twee 33 geeft u heel even het gevoel dat u zich in een Franse Bistro begeeft. Niet alleen door de culinaire gerechten in combinatie met de lekkerste wijnen, maar ook door de inrichting en de gastvrije bediening. Wilt u een culinaire, unieke en onvergetelijke avond in het centrum van Dordrecht? Kom dan naar Bistro Twee 33!

DE FRANSE MENUKAART

Op onze menukaart zijn authentieke Franse gerechten te vinden zoals slakken en oesters. U kunt genieten van deze overheerlijke gerechten in combinatie met de wijnen van onze zorgvuldig samengestelde wijnkaart. Wij werken met seizoensproducten, daarom wijzigt ieder kwartaal onze menukaart. Benieuwd naar wat er momenteel bij ons op de menukaart staat? Neem dan een kijkje op de menukaart.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Wilt u een avond genieten bij Bistro Twee 33? Reserveer dan snel uw plekje via de onderstaande button. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per mail reserveren, zeker wanneer u van plan bent met meer dan 12 personen te komen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bereiken via de contactgegevens op onze website.

Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie