RESTAURANTS DORDRECHT EN OMGEVING

Bent u op zoek naar restaurants Dordrecht? Dan is Bistro Twee 33 de aangewezen partij voor u. Bistro Twee 33 is gelegen in het oude historische centrum in Dordrecht en is de ideale locatie om tijdens borreltijd een goed glas wijn te drinken of s’ avonds te dineren in Franse stijl.

Door het proeven van de gerechten van onze kaart, komt het gevoel van Frankrijk naar boven, daar waar culinair genieten voorop staat. Op onze menukaart prijken onder andere de bavette, oesters en de steak tartare. Loop het water u al in de mond? Dan kunt u alvast een tafel reserveren via ons online reserveringssysteem op de website.

Restaurants Dordrecht en omgeving

MENU

WIJN

PASSIE VOOR FRANS ETEN, WIJN EN GEZELLIGHEID!

Voor een unieke, culinaire en gezellige avond bent u bij onze Bistro aan de Wijnstraat 233 aan het juiste adres! Naast onze uitstekende keuken, bieden wij ook een zeer gastvrije bediening en professionele service. Ook hebben wij een echte passie voor wijn en adviseren u daarom graag over de wijn die het beste bij uw gerecht past.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Wilt u een tafel reserveren? Dat kan telefonisch of via de website. Ook kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u met een grote groep bent.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie