RESTAURANTS IN DORDRECHT

In Dordrecht zijn veel restaurants te vinden. Maar wanneer u op zoek bent naar restaurants in Dordrecht met heerlijke wijnen, Franse gerechten en een gezellige sfeer dan ga je Bistro Twee 33! Bistro Twee 33 is namelijk de ideale locatie voor een avondje culinair genieten.

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

RESTAURANT IN DORDRECHT | BISTRO TWEE 33

Bistro Twee 33 is gelegen in de historische binnenstad van Dordrecht. U kunt hier heerlijk genieten van goede wijnen en Franse gerechten. Samen met de sfeer en inrichting van het restaurant waant u zich in een bistro in Frankrijk.

De Franse keuken van Bistro Twee 33 bestaat onder andere uit gerechten zoals: bavette, oesters en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. Natuurlijk mogen de slakken ook niet ontbreken! Samen met de gastvrije bediening en het gezellige karakter is uw avond bij Bistro Twee33 compleet. Omdat wij werken met seizoensproducten hebben wij ieder seizoen een nieuwe menukaart. Bent u benieuwd naar de menukaart? Neem dan gerust alvast een kijkje.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Wij raden altijd aan om van tevoren te reserveren via de website, u kunt dit doen via onderstaande button. Voor groepen vanaf 12 personen kunt u per mail of telefonisch reserveren.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie