ROMANTISCH RESTAURANT DORDRECHT

Op zoek naar een romantisch restaurant Dordrecht? U heeft deze gevonden! Romantisch dineren met kaarslicht bij Bistro Twee33 in Dordrecht. U kunt bij ons uw jubileum vieren. Daarnaast ook andere speciale gelegenheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u meer voor deze speciale avond. Ziet u het al voor u? Heerlijke gerechten met passende wijnen.

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

DINER

Het diner van Bistro Twee33 bestaat uit verschillende Franse gerechten in een modern jasje. Zo kan iedereen genieten van de Franse keuken op zijn manier. Vraag naar de mogelijkheden.  Zoals eerder aangegeven kunt u bij uw gerecht genieten van een passende wijn. In onze bistro is een sommelier aanwezig die u graag adviseert over uw keuze. Bekijk de verschillende kaarten op de website. Ten slotte sluit u de avond af met een dessert naar keuze. Romantisch een dame blanche delen, een koffie met likeur of toch een Crème brûlée. Genieten!

EEN AVOND CADEAU DOEN

Wist u dat u ook een diner bij Bistro Twee33 cadeau kunt doen? Geef iemand een cadeaubon cadeau voor zijn of haar verjaardag! Of voor andere gelegenheden. U bepaalt zelf voor welk bedrag. De bon is verkrijgbaar vanaf €20. Bestel uw bon online of kom langs in het restaurant. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN | ROMANTISCH RESTAURANT DORDRECHT

Wij raden u aan om uw diner te reserveren. Zo bent u altijd gegarandeerd van een tafel. Geef speciale wensen door, door contact met ons op te nemen. Tot snel!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie