ROMANTISCH UIT ETEN DORDRECHT

Romantisch uit eten Dordrecht? Bistro Twee33 heeft alle ingrediënten voor een romantisch avondje uit! Bistro Twee33 is gelegen is het historische centrum van Dordrecht en is de ideale locatie voor een avondje culinair genieten!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

ROMANTISCH UIT ETEN DORDRECHT BIJ BISTRO TWEE33

Bistro Twee33 is de ideale locatie om te genieten van de Franse keuken. Bistro Twee33 combineert Franse gerechten met heerlijke wijnen. Door de sfeer in ons restaurant en het proeven van onze gerechten heeft u het gevoel alsof u even in Frankrijk bent

FRANSE KEUKEN

We serveren onder andere gerechten zoals slakken en steak tartaar die bij u aan tafel worden bereid. En ook de oesters kunnen natuurlijk niet ontbreken! Wat uw avond bij Bistro Twee33 compleet maakt is het gezellige karakter en de gastvrije bediening. Bent u benieuwd naar de gerechten die wij serveren? Neem dan gerust alvast een kijkje op de menukaart!

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Als u wilt reserveren kan dat telefonisch of via de website. Wanneer u met een grote groep bent of als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie