ROMANTISCH UIT ETEN ZUID HOLLAND

Bent u op zoek naar romantisch uit eten Zuid Holland? Dan moet u echt eens langs komen bij het restaurant Bistro Twee 33 in Dordrecht. Wij hebben namelijk alles om het etentje, zo romantisch mogelijk te maken. Door de ligging in het historische centrum in Dordrecht, is het de ideale locatie voor een culinair avondje uit.

Bent u direct al enthousiast? Twijfel dan niet en reserveer online via het online reserveringssysteem of bereik ons via: 078-740 00 04.

ROMANTISCH UIT ETEN ZUID HOLLAND

MENU

WIJN

ROMANTISCH, FRANS DINEREN BIJ BISTRO TWEE 33

Naast de perfecte locatie, heeft Bistro Twee 33 ook de perfecte menu kaart voor een romantisch diner. Met de combinatie van de overheerlijke wijnen, heeft u even het gevoel alsof u in Frankrijk bent.

Op onze menukaart zijn gerechten te vinden, zoals slakken en steak tartaar, die bij u aan de tafel worden bereid. Ons vriendelijke personeel zorgt voor een avond om niet te vergeten. Bent u nieuwsgierig geworden naar de gerechten die wij serveren? Bekijk dan onze menukaart.

ROMANTISCH UIT ETEN ZUID HOLLAND

Culinair genieten staat bij ons voorop en bij een romantisch etentje kan een goed glas wijn natuurlijk niet ontbreken. Bistro Twee 33 heeft een unieke wijnkaart en geeft u vrijblijvend, passend wijnadvies bij uw favoriete gerechten. Onze liefde voor wijn delen we graag met u.

Neem gerust een kijkje op onze unieke wijnkaart. De meeste wijnen van de kaart zijn per glas verkrijgbaar.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Voor eventuele vragen kunt u altijd met ons contact opnemen via dit telefoonnummer: 078-740 00 04. Reserveringen kunt u ook via dit nummer plaatsen of via ons online reserveringssysteem.

Wij verwelkomen u graag met een romantisch etentje en een bijpassend glas wijn. Ons team staat te popelen om er een avond van te maken, die u niet snel meer zal vergeten.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie