TWEE33 DORDRECHT

Op zoek naar een restaurant? Kom langs bij Bistro Twee33 Dordrecht! Een fijne ambiance en heerlijke gerechten geïnspireerd door de Franse keuken. U vindt ons in het historische centrum van Dordrecht, aan de Wijnstraat 233. Loop even binnen of maak online een reservering!  Wij hopen u snel te verwelkomen in het restaurant in Dordrecht.

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

DINEREN BIJ BISTRO TWEE33 DORDRECHT

Wilt u eens iets anders? Waan uzelf voor een avond in het heerlijke Frankrijk! Typische gerechten met een moderne twist. Ook kunt u kiezen voor een passende wijn bij uw gerechten. Bekijk de wijnkaart op de website. Onze sommelier zal u tijdens het diner helpen bij u keuze!

HET MENU

Zoals eerder aangegeven vindt u klassiekers met een moderne twist. Denk bijvoorbeeld aan oesters of slakken. Nog nooit deze hapjes gegeten? Kom het proberen bij Bistro twee33 Dordrecht! Ook kunt u genieten van verschillende vleesgerechten. Bereid zoals u het wilt. Bekijk de menukaart om onze gerechten te bekijken. Goed om te benoemen is dat wij koken met seizoensgebonden producten.

Na het diner wilt u natuurlijk genieten van een aperitief. Er is veel keuze in ons restaurant. Een bijzondere koffie met verschillende likeuren? Bijvoorbeeld Disaronno, Baileys of Ketel 1. IJs erbij? Lekker! Een dame blanche of citroen tartelette. Heerlijk.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN BIJ BISTRO TWEE33

Wenst u te reserveren voor vanavond? Bel ons en vraag naar de beschikbaarheid. Wij zijn van 13:00 telefonisch bereikbaar. Online reserveren? Dit kan gemakkelijk via ons online systeem. Vul in of u voor lunch of diner komt, met het aantal personen. Ten slotte krijgt u een bevestigingsmail. Tot snel!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie