TWEE33 RESTAURANT DORDRECHT

Zoekt u naar het twee33 restaurant Dordrecht? Wij zijn Bistro Twee33 en zijn gespecialiseerd in de Franse keuken. Bent u nog niet bekend met deze culinaire gerechten? Kom het proberen! Wij adviseren u graag over de verschillende vlees- en visgerechten. Natuurlijk met een heerlijke wijn. Reserveer nu online of telefonisch! Wij zien u graag bij Bistro Twee33 in Dordrecht!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

TWEE33 RESTAURANT DORDRECHT

Door authentieke gerechten in een nieuw jasje te steken onderscheiden wij ons van andere bistro’s. Culinair genieten staat op nummer 1. Denk bijvoorbeeld aan een bavette of viande du jour (wisselend vleesgerecht van de dag). Naast wijnen ook vis! Scholfilet of toch koningsvis? Bij ieder gerecht een passende wijn per glas of fles. De sommelier geeft toelichting.

HIGH WINE BIJ TWEE33 RESTAURANT DORDRECHT

Wist u dat u naast diner en lunch ook een high wine kunt doen bij Bistro Twee33 in Dordrecht? Heerlijke wijnen met passende gerechtjes en bites. Leuk voor ieder moment! Bijvoorbeeld het bedanken van een vriend(in) of een verjaardag. Alles kan. Bel ons voor meer informatie over de high wine! Goed om te weten is dat wij rekening kunnen houden met vegetariërs of allergieën. Graag wel bij de reservering doorgeven zodat onze keuken zich kan voorbereiden.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEER NU EEN TAFEL!

Een tafel reserveert u snel via ons online reserveringssysteem. Snel en makkelijk geregeld. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch op de hoogte stellen van uw bezoek. Wij geven graag aan hoeveel tafels er nog vrij zijn. Ook kunt u mailen naar info@bistrotwee33.nl. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op. Tot snel!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie