UIT ETEN DORDRECHT EN OMGEVING

Wilt u uit eten Dordrecht omgeving? Dan bent u bij Bistro Twee33 aan het juiste adres! Bistro Twee 33 is een Frans restaurant gelegen in de historische binnenstad van Dordrecht. Hier kunt u genieten van een culinair avondje uit!

UIT ETEN DORDRECHT EN OMGEVING

MENU

WIJN

UIT ETEN DORDRECHT OMGEVING BIJ BISTRO TWEE 33

U kunt u hier genieten van heerlijke wijnen en Franse gerechten.  Bistro Twee 33 is zo ingericht dat u zich in een bistro in Frankrijk waant. Naast de Franse gerechten hebben wij een gastvrije bediening en heerlijke bijpassende wijnen. U kunt bij ons terecht voor een diner maar ook voor een borrel of high wine. Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een business borrel, bruiloft of ander evenement. U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

FRANSE KEUKEN

De Franse keuken van Bistro Twee 33 bestaat onder andere uit gerechten zoals: bavette, oesters en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. Natuurlijk mogen de slakken ook niet ontbreken! Bij elk gerecht adviseren wij u over bijpassende wijnen. Wij delen onze passie voor Franse gerechten en heerlijke wijnen graag met u! Samen met het gezellige karakter is uw avond bij Bistro Twee33 compleet. Bent u benieuwd naar de menukaart? Neem dan gerust alvast een kijkje!

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Wanneer u wilt reserveren kunt u dit telefonisch doen of via ons reserveringssysteem, dit kunt u doen via onderstaande button. Wij raden u altijd aan om van te voren te reserveren. Wanneer u met meer dan 12 personen bent kunt u per mail of telefonisch contact opnemen. Samen met u kijken wij dan of er een tafel beschikbaar is.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie