UIT ETEN DORDRECHT

Uit eten Dordrecht? Wanneer u uit eten wilt in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres! Bistro Twee33 is gelegen in de historische binnenstad van Dordrecht. U kunt bij ons genieten van Franse gerechten en heerlijke wijnen.

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

UIT ETEN DORDRECHT BIJ BISTRO TWEE 33

Bistro Twee 33 is een culinair restaurant met een Franse sfeer. Wanneer je het restaurant binnen komt krijg je de beleving alsof je in Frankrijk bent. Deze beleving wordt extra benadrukt door de heerlijke wijnen en Franse gerechten.

MENUKAART

Bistro Twee33 heeft een Franse menukaart. U kunt onder andere gerechten bestellen zoals bavette, oesters en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt! En ook slakken kunnen natuurlijk niet ontbreken in een Frans restaurant. Het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken uw avond bij Bistro Twee33 compleet. Neem gerust alvast een kijkje op de menukaart!

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Wanneer u wilt reserveren kunt u altijd contact opnemen. Zeker wanneer u met een grote groep bent raden wij aan om telefonisch contact op te nemen. Wanneer u met minder dan 12 personen bent kunt u ook reserveren via onderstaande button.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie