UIT ETEN DRECHTSTEDEN

Wilt u uit eten Drechtsteden? Dat kan bij Bistro Twee33! Wij zijn gevestigd in de historische binnenstad van Dordrecht. Aan de Wijnstraat 233 zijn de deuren van dinsdag tot en met zondag voor u geopend. Onze keuken is geïnspireerd op de Franse keuken, maar dan net even anders. Wij hebben een culinaire twist aan de gerechten toegevoegd. Heeft u nog nooit culinair gegeten en wilt u dit graag proberen? Dan heten wij u van harte welkom in onze bistro. Laat u door onze medewerkers inspireren voor uw gerecht. Denk hierbij aan vis- vlees of vegetarische gerechten. U heeft ook de mogelijkheid om een high wine te reserveren. Wij hebben een grote passie voor wijn en die delen we maar al te graag met u.

Reserveer een alvast een tafeltje en ervaar onze culinaire Franse keuken!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

UIT ETEN DRECHTSTEDEN MET EEN CULINAIRE TWIST

Onze bistro onderscheidt zich van andere bistro’s door klassieke Franse gerechten in een modern jasje te stoppen. Bekijk alvast onze culinaire specialiteiten op de menukaart. Onze menukaart bestaat uit Bavette of viande du jour. Wat staat voor: wisselend vleesgerecht van de dag. Daarnaast hebben wij ook voor de visliefhebbers verschillende gerechten. Er is ook aan de vegetariër gedacht. Tevens heeft u als vegetariër de mogelijkheid om uw dieetwens door te geven. Dan past onze chef-kok het gerecht aan. Wanneer wijn en eten worden samengevoegd, kunnen er nieuwe smaken ontstaan. Laat daarom onze sommelier u adviseren in het perfecte wijntje bij uw gerecht.

BISTRO TWEE33

Onze bistro is ontstaan uit de passie voor eten en wijn. Iedere dag staat er een sterk en gepassioneerd team voor u klaar. Klaar om u een geweldige avond te bezorgen. Wij hopen u een geweldige avond te geven, om u vervolgens weer terug te zien bij Bistro Twee33.  

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEER NU!

Breng een bezoek aan onze bistro en ervaar zelf onze geweldige Franse keuken. Wij zijn enorm trots op het werk dat wij telkens weer neerzetten. Wij hopen u snel te zien! Reserveer online via de onderstaande knop of bel naar: +31787400004

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie