UITETEN GROTE GROEP

Bent u op zoek naar een restaurant voor het uit eten grote groep? Bistro Twee 33 kan dit voor u regelen. U kunt bij ons culinair genieten van de Franse sfeer, Franse gerechten en natuurlijk de bijpassende wijnen met grotere groepen. Voor een avond genieten van heerlijke wijnen en gerechten bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres!

Wanneer u nieuwsgierig bent naar onze menukaart kunt u alvast een kijkje nemen!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

BISTRO TWEE33

U kunt bij ons terecht voor diner, borrel of een high wine. Bistro Twee 33 serveert culinaire Franse gerechten in een modern jasje. De beleving van een Franse Bistro wordt niet alleen benadrukt door het lekkere eten en de wijnen, maar ook door de inrichting en de zeer gastvrije bediening. Kortom, Bistro Twee 33 is het adres voor een unieke, culinaire en gezellige avond.

UIT ETEN GROTE GROEP | MOGELIJKHEDEN

Wanneer u uiteten wilt met een grote groep kunt u bij Bistro Twee 33 uitgebreid genieten van heerlijke Franse gerechten van onze menukaart. U kunt hierbij denken aan typische Franse gerechten zoals steak tartaar en oesters. Ieder kwartaal veranderen wij de menukaart omdat wij werken met seizoensproducten. Bij elk gerecht geven wij een passend wijn advies, want wij delen onze liefde voor wijnen graag met u!

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Wanneer u met een groep van meer dan 12 personen komt, kunt u van tevoren telefonisch of per mail contact met ons opnemen om te reserveren. Ook voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de contact gegevens op onze website.

Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn! Wanneer u nog meer vragen heeft, kunt u dit laten weten aan onze medewerkers.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie