UIT ETEN IN DORDRECHT CENTRUM

Uit eten in Dordrecht centrum? Dan is Bistro Twee33 zeer geschikt! Al onze gerechten worden met liefde en passie bereid. Bij elk gerecht adviseren wij u een passende wijn om smaken te combineren. Onze keuken is geïnspireerd op authentiek Frankrijk. De Franse keuken is herkenbaar aan de diversiteit. Wanneer u bij ons komt dineren willen wij de gezellige en culinaire sfeer aan u over brengen. Wij hopen u dan ook in het vervolg terug te zien in onze bistro. Samen met ons professionele team streven wij ernaar om een glimlach op uw gezicht te toveren.

Heeft u ook zin in een culinaire avond? Reserveer dan een tafeltje.

Uiteten in Dordrecht centrum bij Bistro Twee33

Bij Bistro Twee33 hebben wij de menukaart geïnspireerd op de authentieke Franse keuken. Al onze gerechten hebben een culinaire twist. Tijdens u bezoek aan Bistro Twee33 proeft u dat wij passie en liefde in al onze gerechten stoppen. Met onze menukaart waant u zich heel even in Franse sferen. Onze chef-koks zijn gespecialiseerd in het samenvoegen van unieke smaken. Met als gevolg een heuse smaakexplosie.

Op onze menukaart vindt u onder andere voorgerechten, salades, vis- en vleesgerechten en natuurlijk desserts. Naast onze gerechten heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor Menu du chef. Hier heeft u de mogelijkheid uit een 4- of 5-gangen diner. Tevens kunt ook gaan voor Menu du chef met het wijn arrangement. Niemand is hetzelfde of heeft dezelfde eetgewoontes. Dat weten wij bij Bistro Twee33 ook. Daarom kunnen wij de gerechten naar wens aanpassen als u bijvoorbeeld een dieet wens of allergie heeft.

Reserveren bij Bistro Twee33

Wanneer u zin heeft in een unieke avond met heerlijke wijn, heten wij u bij Bistro Twee33 van harte welkom. Naast onze menukaart hebben wij ook een uitgebreide wijnkaart. De Fransen zijn namelijk gek op wijn. Onze sommeliers weten precies welke wijn past bij uw gerecht. Door wijn en eten te combineren, kunt bepaalde smaken nog beter ervaren.

Ga voor een heerlijke avond met wijn en reserveer online!

Dineren Dordrecht
Loading...