UIT ETEN IN DORDRECHT

Uit eten in Dordrecht? Kom dan eens langs bij Bistro Twee 33. Wij serveren met liefde onze gerechten met een passende wijn. Het menu van Bistro Twee 33 is geïnspireerd op de Franse keuken. De Franse keuken is zeer gewaardeerd. De keuken wordt gekenmerkt door een grote diversiteit. Hetgeen dat wij willen overbrengen aan onze gasten is het gezellige karakter van onze bistro. Met ons gepassioneerde team streven wij ernaar mensen met een glimlach te bedienen.

Een kijkje in de keuken nemen? Dat kan hier!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

UITETEN IN DORDRECHT | BISTRO TWEE 33

Onze menukaart bestaat uit verschillende Franse klassiekers met een culinaire twist. Door passie en de Franse keuken in onze gerechten toe te voegen waant u zich heel even in de Franse sferen. Onze menukaart bestaat uit voorgerechten, salades, hoofdgerechten en natuurlijk het dessert. U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor Menu du chef. Hier kunt u kiezen uit een 4-gangen diner of een 5-gangen diner met een wijn arrangement. Onze koks houden rekening met uw dieetwensen en/of allergieën.

WIJNKAART

Laat ons het perfecte wijntje adviseren bij uw favoriete gerecht. Onze bijzondere wijnkaart vormt een uniek samenspel met onze culinaire Franse gerechten. U heeft keuze uit witte wijn, rode wijn, rosé wijn en mousserende wijnen. Naast wijn kunt u ook kiezen uit aperitieven, Gin-Tonic, bieren, alcoholvrije aperitieven, dessertwijnen, port, likeuren, cognac, armagnac, calvados en whisky. Kortom, u heeft genoeg keuze voor een passend drankje.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN | BISTRO TWEE 33

Is uw interesse gewekt voor onze Franse keuken? Kom dan snel een keer eten bij Bistro Twee 33. Reserveer via ons online reserveringssysteem. Of bel naar 078-740 00 04. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen! Volgt u ons al op Facebook?

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie