UIT ETEN IN DORDT

Wilt u uit eten in Dordt? Dan weten wij een restaurant voor een uniek diner: Bistro Twee33. Onze specialiteit? De Franse keuken! Heeft u nog nooit kennis gemaakt met de culinaire keuken, maar heeft u dit altijd al willen doen? Kom het bij onze bistro proeven! Onze medewerkers helpen u graag met uw keuze in vis- vlees of vegetarische gerechten. Naast dat u culinair kunt genieten, heeft u ook de mogelijkheid om een high wine te reserveren. Wij vinden het belangrijk dat u zich voor heel even in Franse sferen begeeft. En dit maakt u ook mee dankzij het karakter van de bistro, het eten, de wijn en natuurlijk ons team. Bent u benieuwd naar onze keuken? Kom dan snel een keer langs. Reserveer alvast online!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

FRANSE GERECHTEN MET EEN CULINAIRE TWIST

Wij proberen ons van andere bistro’s te onderscheiden door authentieke Franse gerechten in een modern jasje te stoppen. Onze menukaart bestaat uit culinaire specialiteiten. U vindt op onze menukaart onder andere Bavette of viande du jour (wisselend vleesgerecht van de dag). Verder hebben wij ook vegetarische- en visgerechten. Door gerechten en een goede wijn te combineren, kunt u steeds een andere smaaksensatie ervaren. Onze sommelier weet dan ook alles van wijn af en helpt u graag met uw keuze.

BISTRO TWEE33

Wij zijn een restaurant en wijnbar in één met passie voor de Franse keuken. Ons team van gedreven mensen staat iedere dag voor u klaar. Wij streven ernaar om u een unieke beleving te bezorgen, om u vervolgens met een glimlach naar huis te zien gaan. Wij hopen u dan ook nog een keer terug te zien bij Bistro Twee33.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

UIT ETEN IN DORDT | RESERVEREN

Onze bistro is gevestigd in het historische centrum van Dordrecht. De naam is gebaseerd op de straat waar onze bistro bevindt, namelijk Wijnstraat 233. Wij zijn iedere dinsdag t/m zondag geopend. Wij kijken ernaar uit om u een unieke avond te bezorgen. Reserveer snel een tafel en ervaar het zelf! U kunt online reserveren of bellen naar: +31787400004

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie