UITETEN KERST

Wilt u uit eten kerst Dordrecht? Kom dan heerlijk dineren bij Bistro Twee33. Ga dit jaar voor een ontspannende kerst. Geen stress over eten, drinken en aankleding. Wij nemen dit uithanden en bezorgen u een fantastische kerst. Onze bistro staat bekend om haar Franse keuken. Al onze gerechten zijn bereid met een culinaire moderne twist. U vindt onze bistro in het pittoreske Dordrecht. Tijdens de kerstdagen wordt Dordrecht omgetoverd tot een winterparadijs. Maak daarom een uitstapje naar deze prachtige stad en eindig uw dag in onze fijne bistro. Ook Bistro twee33 ontkomt niet aan de kerstversiering. Tijdens uw bezoek aan Bistro Twee33 waant u zich voor heel even in Frankrijk. Wilt u ook kerstvieren in Franse sferen? Reserveer dan snel een tafeltje! +31(0)78-740 00 04.

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

KERSTDINER BIJ BISTRO TWEE33

Zoals eerder genoemd, proeft u bij ons de wondere wereld van de Franse keuken. Wij zijn dol op deze keuken omdat het een wereld keuken is. We werken met geweldige producten om de mooiste creaties op tafel te zetten. Tijdens de kerst doen we hier nog een schepje bovenop. We bereiden voor u de heerlijkste kerstrecepten uit de Franse keuken. Geniet van heerlijk vlees, vis of vega. Tijdens de kerst wordt er ook aan uw dieetwensen en allergieën gedacht. Geef van te voren aan wat uw wensen zijn en de chef zorgt dat ervoor u een heerlijk gerecht wordt bereid. Al onze gerechten worden op culinaire wijze bereid.

WIJN

Om onze authentieke gerechten te completeren hebben we een unieke wijnkaart samengesteld. Onze mooiste wijnen laten zich prima combineren met uw menukeuze en zijn veelal per glas te bestellen bij onze sommelier. De liefde voor deze wijnen delen we graag met u!

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEER NU!

Reserveren voor uit eten kerst Dordrecht

Voor reserveringen kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen naar: +31(0)78-740 00 04 of online een reserveer plaatsen. Heeft u een vraag? Dan kunt u ons een e-mail sturen. Ervaar zelf het genot van een Franse kerstavond. Tot ziens bij Bistro Twee33

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie