UIT ETEN MET KERST DORDRECHT

Zoekt u naar uit eten met kerst Dordrecht? Dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres voor een perfect, culinair kerstdiner. Bistro Twee 33 is gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Wanneer u ons restaurant binnen loopt, voelt u zich een échte Franse Bistro. Hoe bijzonder is dat tijdens de kerstdagen?

Naast dat de inrichting en sfeer helemaal afgestemd zijn op de Franse kerststijl stijl, is de kerst menukaart dat ook. Hierdoor hoeft u niet helemaal naar Frankrijk, maar halen wij de Franse kerst sferen naar u toe.

De kerst menukaart van Bistro Twee 33

Op de kerst menukaart van Bistro Twee 33 zijn verschillende, overheerlijke gerechten te vinden, zoals snoekbaars, wild bouillon, ganzenborst en hertenbiefstuk. Voor elk gerecht heeft u keuze uit twee verschillende opties. Zo kunt u bij het voorgerecht bijvoorbeeld kiezen tussen terrine van snoekbaars of kalfstartaar met truffel en bij het dessert heeft u de keuze uit fromage of omelette Sibérienne.

Kortom, er zit altijd wel iets bij wat u lekker vindt! Bent u nieuwsgierig wat er allemaal op het menu staat? Twijfel dan niet om alvast een kijkje te nemen op de menukaart.

Reserveren voor uit eten met kerst Dordrecht

Wanneer u wilt reserveren kunt u altijd contact opnemen. Zeker met grote groepen is het verstandig om eerst even te bellen. Het enige wat u hoeft te doen is te reserveren en wij zorgen voor een Franse dag of avond die u niet snel meer zal vergeten.

Bistro Twee 33 is gevestigd in het oude historische centrum van Dordrecht. De ideale locatie om een goed glas wijn te drinken of s ’avonds heerlijk te dineren in de Franse stijl.

Dordrecht restaurants
Loading...