UIT ETEN PAPENDRECHT

Wilt u uit eten Papendrecht? En bent u op zoek naar een goed restaurant? Wat dacht u van Bistro Twee 33! Bistro Twee 33 is een Frans restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Vanuit Papendrecht bent u hier in een korte tijd, en dit is zeker de moeite waard! Wij zorgen ervoor dat u in Franse sferen kunt u genieten van een unieke, gezellige en culinaire avond!

Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goede glas wijn!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

UIT ETEN PAPENDRECHT BIJ BISTRO TWEE 33

Naast onze inrichting, zeer gastvrije bediening en professionele service bieden wij u ook een uitstekende keuken. De heerlijke Franse cuisine is de basis van onze Bistro. De menukaart staat in het teken van authentieke Franse gerechten. Maar dan wel in een modern jasje. Ieder seizoen veranderen wij de menukaart met weer nieuwe seizoensgerechten. Maar de echte klassiekers zoals bavette, steak tartaar en slakken zullen altijd op de kaart te vinden zijn.

Bij deze gerechten serveren wij goede bijpassende wijnen. Deze kunnen per glas of per fles worden uitgeschonken. Wij hebben een echte passie voor wijn en adviseren u daarom graag over de wijn die het beste bij uw gerecht past.

Bent u benieuwd welke gerechten en wijnen u bij ons kunt komen proeven? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart en wijnkaart.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Wilt u een gezellige en culinaire avond bij ons komen beleven? Dan raden wij u aan om van tevoren een reservering te maken. U kunt een reservering maken via ons reserveringssysteem op de website, deze vindt u via onderstaande button. Bent u met een grote groep? Dan raden wij aan om even telefonisch of per mail contact op te nemen!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie