LEKKER UIT ETEN DORDRECHT

Uit eten Zwijndrecht? Bistro Twee 33 in Dordrecht is dé plek die u zoekt. Vlakbij Zwijndrecht vind u Bistro Twee 33 op een unieke locatie in de historische binnenstad. Deze Franse bistro voorziet u in uw behoefte aan uit eten in Franse sferen.

Uit eten Zwijndrecht | Franse dineren

Bij Bistro Twee 33 kunt u terecht voor de lekkerste Franse gerechten. Eten is een belangrijk onderwerp in de Franse cultuur, en zij zijn hier dan ook erg goed in. Romantisch uit eten met kaarslicht en een goed glas wijn

Gerechten en wijnen

In onze menukaart vindt u klassieke, verrassende en culinaire gerechten. Sommige zijn met een twist om u te blijven verrassen. Bistro Twee 33 is hierdoor een uniek Frans restaurant. Verschillende voor- en hoofdgerechten passeren de revue. Potage Parmentier, escargots en schelpjes. Een bavette met hasselback bataat, steak tartare en hertenstoof. Te veel om op te noemen.

Ieder kwartaal wordt onze menukaart aangepast en worden en nieuwe seizoen gerechten toegevoegd. Zo kunnen wij u echt meenemen in de Franse manier van dineren in de buurt van Zwijndrecht.

Een goede wijn serveren is erg belangrijk. De wijn kan de smaak van het gerechten zo veranderen dat uw beleving ook veranderd. Bij Bistro Twee 33 serveert de sommelier passende wijnen bij de gekozen gerechten. Veel wijnen zijn per glas of fles verkrijgbaar. Weet u niet welke wijn u moet kiezen? Wij zullen u adviseren bij uw keuze. Bekijk alvast onze wijnkaart om in de stemming te komen. Wist u dat wij ook een high-wine aanbieden? U kunt hier kijken voor meer informatie over onze high-wine.

Reserveren

Ben u benieuwd geworden naar Bistro Twee 33? U kunt reserveren voor een echte avond Frans uit eten vlakbij Zwijndrecht. U kunt reserveren via onze website. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Voor vragen rondom allergieën, groepen of dergelijke kunt u ons ook telefonisch bereiken.

Tot snel bij Bistro Twee 33!

Uit eten Zwijndrecht
Loading...