UITETEN DORDRECHT

Wilt u uiteten Dordrecht? En bent u op zoek naar een goed restaurant? Wat dacht u van Bistro Twee 33! Bistro Twee 33 is een restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. U kunt bij ons in Franse sferen genieten van authentieke Franse gerechten en bijpassende wijnen. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor een gezellig avondje uit! Neem gerust alvast een kijkje op de menukaart!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

UITETEN DORDRECHT | BISTRO TWEE 33

Wanneer je binnenkomt bij Bistro Twee 33 waan je je in een bistro in Frankrijk. Deze beleving wordt extra benadrukt door de heerlijke wijnen, authentieke Franse gerechten en de gastvrije bediening. Voor een unieke, gezellige en culinaire avond bent u bij ons daarom op het juiste adres!

Zo kunt u bij ons terecht voor een borrel of diner. Maar wist u ook dat u naast borrelen en dineren ook bij ons terecht kunt voor een high wine? Op maandag t/m zondag kunt u bij ons terecht voor een high wine. Zo kunt u samen of met meerdere personen genieten van verschillende wijnen met bijpassende gerechtjes. Bij binnenkomst ontvangt u een glaasje bubbels. Hierna serveren we diverse gerechtjes met daarbij 3 passende wijnen.

DE FRANSE MENUKAART

Op onze menukaart kunt u onder andere bavette, slakken, steak tartaar en oesters vinden. Elk kwartaal vernieuwen wij onze menukaart en daarom kunt u bij ons genieten van seizoen producten. Bij deze gerechten zijn passende wijnen te bestellen, wij adviseren u hier graag in. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kaart? Dan kunt u gerust een kijkje nemen om de gerechten te bekijken.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

U kunt een reservering maken via ons reserveringssysteem, hier komt u door op onderstaande button te klikken. Heeft u vragen? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Wanneer u iets te vieren heeft zoals een bruiloft of verjaardag, of u met een grote groep bent dan kunt u ook bij ons terecht. Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Het is altijd verstandig om telefonisch contact op te nemen wanneer u met een grotere groep bent.

Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie