UITETEN DRECHTSTEDEN

Zoekt u naar uiteten Drechtsteden? Dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres. Bistro Twee33 is een restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Bij Bistro Twee33 kunt u genieten van Franse gerechten in Franse sferen met bijpassende wijnen.
Wanneer u wilt reserveren kunt u dit telefonisch of via onderstaande button in ons reserveringssysteem doen. Wanneer u met een groep van 12 personen of meer komt, kunt u telefonisch of per mail een reservering maken.

Geniet van een unieke, culinaire en gezellige avond uit!

Wanneer u ervoor kiest om bij ons uit eten te gaan zorgen wij ervoor dat u een unieke, culinaire en gezellige avond zult beleven. Bistro Twee 33 is een Frans restaurant met een Franse uitstraling. Ook de menukaart staat in het teken van authentieke Franse gerechten. Maar dan wel in een modern jasje. Ieder seizoen veranderen wij de menukaart met weer nieuwe seizoen gerechten. Maar de echte klassiekers zoals bavette, steak tartaar en slakken zullen altijd op de kaart te vinden zijn. Bent u nieuwsgierig naar welke gerechten u op dit moment bij ons kunt komen proeven? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart.
Bij deze Franse uitstraling en gerechten horen ook heerlijke wijnen. Wij hebben een passie voor goede wijnen en delen deze passie graag met u! Bij ieder gerecht dat u uit kiest zullen wij u daarom adviseren over bijpassende wijnen. Het eten, onze gastvrije bediening en de professionele service maken u avond compleet!

Reserveren bij uiteten Drechtsteden

Loopt het water u al in de mond en zou u graag een tafel reserveren bij ons? Reserveer dan nu een tafel via ons online reserveringssysteem! Wij hopen u graag eens te bedienen en te adviseren over een passende wijn bij uw gerecht!

Dordrecht restaurants
Loading...