WIJNBAR DORDRECHT

Uiteten in Dordrecht? Wanneer u in Dordrecht uiteten wilt en u bent op zoek naar een goed restaurant, dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres! Bistro Twee 33 is een restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. U kunt bij ons in Franse sferen genieten van authentieke Franse gerechten en bijpassende wijnen.

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

UITETEN IN DORDRECHT BIJ BISTRO TWEE 33

Bij binnenkomst in Bistro Twee 33 waant u zich in een bistro in Frankrijk. Deze beleving wordt extra benadrukt door de heerlijke wijnen, authentieke Franse gerechten en de gastvrije bediening. Voor een unieke, gezellige en culinaire avond bent u bij ons daarom op het juiste adres!

FRANSE MENUKAART

Op de menukaart van Bistro Twee 33 kunt u onder andere typisch Franse gerechten zoals bavette, slakken, steak tartaar en oesters vinden. Elk kwartaal vernieuwen wij onze menukaart en kunt u bij ons genieten van seizoen producten. Bij deze gerechten zijn passende wijnen te bestellen, wij adviseren u hier graag in. Bent u benieuwd naar de menukaart? Neem dan gerust alvast een kijkje.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

UITETEN IN DORDRECHT | RESERVEREN

U kunt een reservering maken via ons reserveringssysteem, hier komt u door op onderstaande button te klikken. Wanneer u met een groep van 12 personen of meer kunt u telefonisch of per mail een reservering maken.

Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie