UITETEN ZWIJNDRECHT

Lekker even uiteten Zwijndrecht? En bent u daarbij op zoek naar een passend restaurant? Dan kunt u dat bij Bistro Twee 33. Wij bieden Franse gerechten met bijpassende wijnen. Neem daarom gerust een kijkje op onze menukaart!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

UITETEN ZWIJNDRECHT | BISTRO TWEE 33

Als je bij ons binnen komt heb je het gevoel dat u zich bevindt in een bistro in Frankrijk. Dat word vooral benadrukt door de heerlijke wijnen, authentieke Franse gerechten en natuurlijk de gastvrije bediening. Voor een heerlijke, culinaire avond bent u bij ons van harte welkom.

U kunt bij ons terecht voor een borrel of diner. Daarnaast bieden wij ook High Wine, u kunt dan genieten van verschillende wijnen met bijpassende gerechtjes.

DE MENUKAARTEN

Wat er te vinden is op deze kaart zijn slakken, steak, tartaar en oesters. Om het kwartaal vernieuwen wij onze menukaart en daarom kunt u bij ons genieten van elke keer seizoenen gebonden gerechten. Wij kunnen u adviseren met de bijpassende wijnen. Dan heeft u de tijd om de gerechten te bekijken.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Wanneer u iets te vieren heeft zoals een bruiloft of een feestje, of u bijvoorbeeld met een grote groep bent dan kunt u bij ons terecht. U kunt het beste telefonisch contact op nemen als u met een grotere groep bent. Wij heten u graag welkom voor een heerlijk diner en daarbij een goed glas wijn.

Door op onderstaande button te klikken kunt u een reservering maken via ons reserveringssysteem.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie