WIJN EN SPIJS DORDRECHT

Bent u op zoek naar wijn en spijs Dordrecht? Dan moet u echt eens langs komen bij Bistro Twee 33. Bistro Twee 33 is gelegen in het oude historische centrum van Dordrecht en is de ideale locatie om tijdens borreltijd een goed glas wijn te drinken met bijpassende gerechten.

Bent u al direct enthousiast? Twijfel dan niet en reserveer online via het online reserveringssysteem of bereik ons via: 078-740 00 04.

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

DE WIJN BAR VAN BISTRO TWEE 33

Bistro Twee 33 heeft een unieke wijnkaart en geeft u graag bijpassend wijnadvies bij uw gerechten. De passie en liefde die wij hebben voor wijn, delen we graag met u! Omdat wij werken met seizoen wijnen hebben wij ieder seizoen weer een nieuwe wijnkaart.

Bent u benieuwd naar de wijnkaart? U kunt gerust alvast een kijkje nemen op onze wijnkaart.

AUTHENTIEKE FRANSE GERECHTEN

Bij ons kunt u naast een heerlijk glas wijn, genieten van authentieke Franse gerechten, zoals bavette, steak tartaar en slakken. Deze gerechten worden bij u aan tafel bereidt.

Culinair genieten staat bij Bistro Twee 33 voorop. Door het proeven van onze gerechten en wijnen en de sfeer in ons restaurant geven wij u de beleving alsof u in Frankrijk bent. Onze gastvrije bediending maakt een gezellige avond compleet.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

WIJN EN SPIJS DORDRECHT RESERVEREN?

Wilt u lekker borrelen in Dordrecht? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Reserveren kan via de website of telefonisch. Ook voor eventuele vragen kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Heeft u iets te vieren zoals een bruiloft of verjaardag? Of heeft u een zakelijk diner en bent u met een grote groep? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Het is dan altijd verstandig om telefonisch contact op te nemen wanneer u met een grotere groep bent.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie