WIJNBAR DORDRECHT

Bent u op zoek naar een goede wijnbar Dordrecht? Dan bent u bij Bistro Twee33 aan het juiste adres! Bistro Twee33 heeft een bijzonder mooie wijnkaart met unieke wijnen.

Wijnbar Dordrecht | Borrelen

Bistro Twee33 is de ideale locatie om tijdens borreltijd culinair te genieten van een goed glas wijn en hapjes zoals oesters, een selectie van fijne vleeswaren of frans gemarineerde olijven. Bistro Twee33 heeft een unieke wijnkaart en geeft u een passend wijnadvies bij uw gerechten. De liefde voor wijnen delen wij graag met u! Neem gerust alvast een kijkje op de wijnkaart!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

MOGELIJKHEDEN DINEREN

Naast het borrelen kunt u ook culinair bij ons dineren. We serveren onder andere gerechten zoals bavette en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. En ook de slakken kunnen natuurlijk niet ontbreken!

Bistro Twee33 heeft een Franse keuken. Door het proeven van onze gerechten en de sfeer in ons restaurant geven wij u de beleving alsof u in Frankijk bent. Het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken uw avond bij Bistro Twee33 compleet. Culinair genieten staat bij ons voorop!

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

WIJNBAR DORDRECHT RESERVEREN?

U kunt altijd contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u wilt reserveren. Reserveren kan telefonisch of via de website.

Heeft u iets te vieren zoals een bruiloft of verjaardag? Of heeft u een zakelijk diner en bent u met een grote groep? Dan is het verstandig om telefonisch contact op te nemen.

We verwelkomen u graag een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie