WIJNBAR ZWIJNDRECHT

Wanneer u op zoek bent naar een wijnbar Zwijndrecht, dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres! Bistro Twee 33 is gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Vanuit Zwijndrecht bent u in een korte tijd in het centrum van Dordrecht. Wij zorgen ervoor dat u kunt u genieten van een unieke, gezellige en culinaire avond met heerlijke wijnen!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

WIJNBAR ZWIJNDRECHT | BISTRO TWEE 33

Wij hebben een passie voor wijnen, en delen dit graag met u! U kunt daarom bij ons terecht voor een bijzonder mooie wijnkaart met unieke wijnen. Bistro Twee33 is de ideale locatie om tijdens borreltijd culinair te genieten van een goed glas wijn en hapjes zoals oesters, slakken, een selectie van fijne vleeswaren en meer!

Bent u nieuwsgierig naar de wijnen die wij schenken? Neem alvast een kijkje op onze wijnkaart!

Ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijke High Wine. Tijdens de High Wine ontvangt u eerst een glaasje bubbels. Hierna serveren we diverse gerechtjes met daarbij 3 passende wijnen. Wij bieden deze High Wine aan voor een prijs van 39,50 per persoon. Deze kunt u eventueel nog uitbreiden met extra wijnen en gerechten.

U kunt bij ons een High Wine reserveren op dinsdag t/m vrijdag van 16.00 tot 18.30 en op zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.30. Wanneer u een allergie heeft of vegetarisch bent kunt u dit van tevoren aan ons doorgeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN?

Wilt u een gezellige en culinaire avond bij ons komen beleven? Dan raden wij u aan om van tevoren een reservering te maken. U kunt een reservering maken via ons reserveringssysteem op de website, deze vindt u via onderstaande button. Bent u met een grote groep? Dan raden wij aan om even telefonisch of per mail contact op te nemen!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie