WIJNSTRAAT 233 DORDRECHT

Uiteten aan de wijnstraat 233 Dordrecht? Bistro Twee33 heet u van harte welkom. Wij zijn een restaurant en wijnbar gevestigd in het centrum van Dordrecht. In het historische hart van de stad kunt u genieten van Franse specialiteiten. Genieten staat voorop. Samen met uw vrienden, familie of kennissen. Reserveer direct een tafel! Bistro Twee33 staat voor genieten.

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

GASTVRIJHEID

Bent u nog niet bekend met de Franse keuken? Wij laten u graag kennismaken met de traditionele Franse cuisine. Daarnaast hebben wij deze gerechten ook in een nieuw jasje gestoken. Laat u verrassen door onze koks. Met veel trots presenteren wij u ons menu. Bekijk deze op onze website en bereid u alvast voor op uw bezoek. Heeft u onze Facebookpagina al eens bekeken? Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Bistro Twee33!

WINE AND DINE

Bij de Franse keuken hoort een goed glas wijn. De sommelier van het restaurant neemt u mee in de keuze die past bij uw gerecht van de avond. Wit, rood, rosé. Voor welke wijn gaat u? Goed om te benoemen is dat u de wijn per glas of fles kunt kopen. Denkt u al aan uw diner van vanavond? Neem contact met ons op! Wij maken graag een tafel voor u klaar. Samen, of met een grote groep.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN | WIJNSTRAAT 233 DORDRECHT

Benieuwd geworden naar onze Franse keuken? Kom dan snel eten aan de Wijnstraat 233 Dordrecht. Reserveer via ons online reserveringssysteem. Of bel naar 078-740 00 04. Heeft u vragen rondom allergieën? Mail uw vraag! info@bistrotwee33.nl. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen! Volgt u ons al op Facebook?

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie