ZAKELIJK DINER

Wilt u voor uw bedrijf een zakelijk diner organiseren? Dan bent u al op de goede weg met de eerste stap! Bistro Twee 33 is een exclusief restaurant in Dordrecht gelegen in de historische binnenstad. Bistro Twee 33 is het restaurant voor een avondje culinair genieten met goed gezelschap!

Bent u direct al enthousiast en wilt u zo snel mogelijk reserveren? Neem contact met ons op of vul ons reserveringsformulier in. Wij zien u graag verschijnen in ons restaurant!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

OESTERS, VLEESWAREN ÉN GEMARINEERDE OLIJVEN BIJ BISTRO TWEE 33

Bistro Twee33 is de ideale locatie om uw dag af te sluiten met een borrel of diner. U kunt bij ons culinair genieten van een goed glas wijn en oesters, een selectie van fijne vleeswaren of frans gemarineerde olijven. Naast het borrelen kunt u ook tijdens een diner gerechten zoals bavette en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt bestellen.

Bistro Twee33 heeft een unieke wijnkaart en geeft u een passend wijnadvies bij uw gerecht. De liefde voor wijnen delen wij graag met u! Bent u nieuwsgierig naar onze kaart? Neem dan gerust een kijkje.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

MEER INFORMATIE OVER EEN ZAKELIJK DINER

Wilt u meer informatie over een zakelijk diner bij Bistro Twee 33? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Reserveren kan via onderstaande button.

Wanneer u met een kleine groep bent is reserveren niet persé noodzakelijk. Voor grotere groepen (meer dan 12) raden wij het wel aan om telefonisch contact met ons op te nemen.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie