ZAKELIJK UIT ETEN

Wilt u een keer zakelijk uit eten? Dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres. Bistro Twee33 is een restaurant met Franse keuken gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Culinaire genieten staat bij ons voorop, daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor een culinair diner!
Wilt u direct reserveren? Dat kan via ons online reserveringssysteem op de website. Wij hopen u graag eens te zien in ons restaurant!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

BORRELEN ÉN DINEREN | BISTRO TWEE 33

U kunt bij Bistro twee33 tijdens borreltijd genieten van een goed glas wijn en exclusieve amuses. Wat dacht u van oesters of een mooie selectie van fijne vleeswaren? Ook kunt u bij ons dineren in Franse stijl. Onze menukaart met typische Franse gerechten is afgestemd met onze unieke wijnkaart. Op de menukaart kunt u onder andere bavette, oesters en steak tartaar vinden.

U kunt naast borrelen ook bij ons culinair bij ons dineren. We serveren uit onze Franse keuken onder andere gerechten zoals steak tartaar en bavette, die bij u aan tafel wordt bereidt. Natuurlijk mogen ook de slakken niet ontbreken!

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

ZAKELIJK UIT ETEN RESERVEREN?

Wilt u met een uw zaak uit eten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Reserveren kan telefonisch of via de website. U kunt ook altijd contact met ons opnemen bij vragen, allergieën of wanneer u met een grote groep bent.

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Wij hopen u graag eens te bedienen!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie