ZWIJNDRECHT RESTAURANT

Heeft u plannen om uit eten te gaan? En bent u op zoek naar een restaurant in Zwijndrecht en omgeving? Dan bent u bij Bistro Twee 33 in het nabij gelegen Dordrecht aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat u een unieke, culinaire en gezellige avond zult beleven! Wanneer u op zoek bent naar Zwijndrecht restaurant, kunt u terecht bij Bistro Twee 33!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

ZWIJNDRECHT RESTAURANT | BISTRO TWEE 33

Bistro Twee 33 is gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Wanneer u bij ons naar binnen loopt waant u zich in een échte Franse Bistro. En ook onze menukaart en wijnkaart staan vol met Franse gerechten en wijnen. Zo kunt u bij ons in Franse culinaire sferen genieten van authentieke gerechten en een goede bijpassende wijn.

Ieder seizoen veranderen wij onze menukaart en kunt u weer nieuwe seizoensgerechten komen proeven. Bent u benieuwd hoe de menukaart en nu uitziet? Dan kunt u alvast een kijkje nemen op de menukaart.

Naast onze uitstekende keuken, bieden wij ook een zeer gastvrije bediening en professionele service. Wij hebben een passie voor wijnen en deze delen wij graag met u! Wij adviseren u welke wijnen het beste bij uw gekozen gerechten passen.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVERING PLAATSEN?

Wilt u een gezellige en culinaire avond bij ons komen beleven? Dan raden wij u aan om van tevoren een reservering te maken. U kunt een reservering maken via ons reserveringssysteem op de website, deze vindt u via onderstaande button. Bent u met een grote groep? Dan raden wij aan om even telefonisch of per mail contact op te nemen!

Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goede glas wijn.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie